måndag 9 maj 2016

Minnen

Efter en resa som denna weekend var så blir man ännu mer nöjd att man har insett pengars värde och inte håller på med onödig konsumtion av saker och ting som man lika fort glömmer bort. Då räcker pengarna längre och man kan bege sig på reser eller andra upplevelser som ger bestående minnen.
Valde även bort hotellets frukost och köpte istället med oss frukost som avnjöts i en grön park full av solljus utanför hotellet, mat som räckte till tre och då var vi ändå inte uppe i vad en portion kostade. Billigt men framför allt mycket mer livsnjutande, en helt fantastisk start på dagen att börja i den miljön.

En resa i sig kan ses som en stor utgift, men det är för det här som jag sparar och investerar. För att kunna göra det jag vill och till exempel kunna åka iväg med kort varsel som det blev nu, då det uppstod möjlighet för både mig och min bättre hälft att ge oss iväg. Det blir ingen huvudvärk och baksmälla när man åter är hemma, då ekonomin tillåter sånt här, riktig frihetskänsla och många minnen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar